Remote Support

Cloud oplossingen

Cloud computing heeft de informaticawereld grondig veranderd. Bedrijven kunnen eindelijk genieten van de voordelen van software waar ze zolang naar hebben uitgekeken: maximale flexibiliteit, beschikbaarheid van applicaties waar en wanneer men dat maar wenst en een TCO (Total Cost of Ownership) die soms wel 50% lager is dan met de traditionele aanschaf van licenties en bijhorende hardware.

Sofatech heeft reeds in een vroeg stadium de voordelen van de cloud erkend en heeft inmiddels heel wat expertise opgedaan in verschillende cloud oplossingen.

Office 365: Beter samenwerken, ook onderweg

Eén van de belangrijkste cloud oplossingen waar Sofatech zich in specialiseert, is Microsoft Office 365. Office 365 geeft u vrijwel overal toegang tot Office, met Word, PowerPoint, Outlook en Excel. Plus een uitgebreide e-mailvoorziening, een openbare website, HD-videovergaderingen en nog veel meer. Gemakkelijk te beheren, ook zonder IT-kennis.

Al uw werk toegankelijk via een browser, en alle instellingen en documenten beschikbaar zoals op de desktop, of u nu een tablet, smartphone of een ander apparaat gebruikt.

 • Altijd op de hoogte van ieders wijzigingen in hetzelfde document, zelfs als wijzigingen tegelijkertijd zijn aangebracht.
 • Van al uw bestanden wordt automatisch online een reservekopie gemaakt, ook van de bestanden op uw pc.
 • Niet bij uw pc in de buurt? U kunt een complete versie van Office streamen op elke pc met een internetverbinding.

Sage BOB 50

Sofatech is reeds 10jaar een erkend verdeler van Sage BOB 50, een softwarepakket voor boekhouding en commercieel beheer voor de KMO. Sage BOB 50 werd ontwikkeld rond pragmatische innovatie, op basis van de ervaring met meer dan 30.000 KMO-klanten in België en Luxemburg.

De belangrijkste functies van Sage BOB 50 zijn:
 • Boekhouding & financiën
 • Commercieel beheer
 • Productiebeheer
Waarom kiezen voor Sage BOB 50?

Sage BOB 50 is niet voor niets uitgegroeid tot marktleider in België. De belangrijkste troeven van het pakket zijn:

 • Snelheid en aanpasbaarheid: u past de tool aan uw werkomgeving aan door uw dagelijkse activiteiten te groeperen (bijvoorbeeld uw boekingen) en de parameters te personaliseren.
 • Controle en performance: u controleert uw volledige verkoopcyclus: aankopen, verkopen, voorraad, verkooppunten… tot zelfs uw salesteam en uw prospecten.
 • Zichtbaarheid en toegang tot informatie: In maximaal 3 clicks hebt u toegang tot uw WorkSpaces waarin alle functionaliteiten meteen zichtbaar zijn.

 

HP

HP creëert nieuwe technologische mogelijkheden die een positieve impact hebben op de productiviteit van mensen, bedrijven, overheden en de samenleving. Als ‘s werelds grootste technologiebedrijf heeft HP een portfolio die printing, personal computing, software, services en IT-infrastructuur omvat om problemen van klanten op te lossen.

Sofatech is erkend HP Reseller. U kan bij ons terecht voor: Servers & switchen, notebooks en tablet PC’s, PC’s, monitoren, printers en all-in-ones, inkt en toner, scanners.

EXACT

Ondernemers willen groeien. U toch ook?
Exact biedt kmo’s en hun accountants overzicht over vandaag en inzicht in morgen. Zo helpen we onze klanten van over de hele wereld om hun ambities te realiseren.

Exact. Cloud business software.

Altijd en overal volledig inzicht in uw onderneming dankzij de ERP Software van Exact

Boekhouden en CRM in 1 is de basis van ieder gezond bedrijf.

Daarnaast hebben we geïntegreerde pakketten voor urenregistratie, projectmanagement, order- & voorraadbeheer en productie.

Benieuwd welk product het best bij uw onderneming past?

Contacteer ons, en vraag uw gratis proefabonnement van 30 dagen.

Sofatech als partner van Exact zorgt voor:
 • een vlotte implementatie van uw dossier
 • grondige opleiding van uw medewerkers
 • koppeling van Exact met uw webshop
 • koppeling van Exact met tal van Apps
 • koppeling van Exact met Bouwsoft-software
 • after-sales support door onze helpdesk
Zo ontzorgen wij u van IT, en kunt u zich focussen op uw core business.

SAGE 100c

Sage 100cBusiness Management Solutions

 • Ideaal voor een KMO van 1 tot 100 medewerkers en met specifieke eisen
 • Software aanpasbaar aan talrijke beroepen
 • Functies op maat

Meer info vindt u op volgende link

Bekijk hier de online video  

Cases

ICT moet in de eerste plaats een instrument worden om kennis en informatie te verzamelen en te verspreiden. Bij Sofatech weten we maar al te goed hoe belangrijk uw ICT-strategie is voor de toekomst van uw bedrijf.
De missie van Sofatech: instaan voor de continuïteit van uw KMO. Met advies, ondersteuning en bewezen standaard-oplossingen. De rode draad doorheen dit alles: onze eigen kennis en ervaring die u helpen om de juiste keuzes te maken en om het maximum te halen uit uw investering in informatica.

De getuigenissen hieronder bewijzen het: de frisse en persoonlijke aanpak van Sofatech als ICT-bedrijf wordt door klanten op prijs gesteld. Voor ons bestaat er geen betere motivatie om op diezelfde weg door te gaan!