Waarom Sofatech

Waarom kiezen voor Sofatech als ICT-partner?

Zie jij door de bomen het bos niet meer op IT-vlak? Dan helpt Sofatech je bij het maken van de juiste keuzes! Vragen over software, infrastructuur of hardware? Op zoek naar een opleiding of advies op maat? Je kan altijd rekenen op de kennis van ons multidisciplinaire team!

Wij denken niet puur in hard- en software, maar in oplossingen voor jouw specifieke probleem

Bij Sofatech begint alles met een goed gesprek. Wij luisteren naar jouw wensen en problemen. Op basis hiervan stellen wij een gepersonaliseerde oplossing voor. Wij zijn hierbij altijd volledig onafhankelijk van leveranciers of merken. Ons enige doel is jou de best passende oplossing aanbieden.

Een onafhankelijk dienstverlener die gaat voor een langetermijnrelatie met jouw bedrijf

Bij ons ben jij geen klant, maar een partner op lange termijn. Sofatech is een onafhankelijk dienstverlener en dus niet gebonden aan één brand of oplossing. Ons doel is de langetermijn ICT-strategie van bedrijven uittekenen en zo een antwoord bieden op hun technologische vraagstukken. IT mag nooit een strop zijn, maar moet groei net vereenvoudigen en versnellen.

Sofatech biedt je altijd de best passende oplossing

Alles wat we aanbieden hebben we eerst zelf uitvoerig getest. We kiezen zeer bewust voor technologie die haar strepen ruimschoots verdiend heeft. Bij ons geen buzzwords en moeilijke vaktermen. Wij houden dingen graag simpel en efficiënt. We kennen onze oplossingen door en door, en weten die op een begrijpelijke manier te installeren en implementeren in jouw organisatie.

Klanten getuigen

IRINA - Labophar (finance & operations manager)

Dankzij Exact Online werken we efficiënter. Door de cloudoplossing kunnen we al onze data (operationeel en financieel) snel raadplegen en structureren op de manier die wij willen....

lees meer

THIBAUT DELEERSNYDER - EHS (IT manager)

Wij zijn al jaren klant bij Sofatech en zijn zeer tevreden over de snelle-, efficiënte IT-dienstverlening. Sofatech heeft een jong-, down-to-earth- en toekomstgericht team dat ...

lees meer

BART CNUDDE - GMP (zaakvoerder)

“In 2008 heb ik GMP overgenomen. Ik ben voluit voor de groei van ons bedrijf gegaan en naarmate onze groei hebben we in 2012 beslist om, na 25 jaar samenwerking met onze ...

lees meer

DAVID STROBBE - Drukkerij Strobbe (zaakvoerder)

“Onze samenwerking met Sofatech is ongeveer een jaar geleden van start gegaan. Strobbe was dan net bezig met het voorbereiden van haar verhuisplannen voor 2017 en we hadden een I...

lees meer

ANN TRAEN - Vizi (boekhouding)

“Wij doen beroep op het softwarepakket Sage BOB50 via Sofatech, ook de hardware werd voor 2 van onze locaties verzorgd door Sofatech. Bij Sofatech zijn ze steeds proactie...

lees meer

Klantentevredenheid en je glimlach, dat telt

ICT mag geen zorg zijn binnen je bedrijf. Integendeel, het moet de drijvende kracht achter groei zijn en je werknemers het gevoel geven dat ze alle middelen ter beschikking hebben om efficiënt en doelgericht te werken. Die positieve attitude tegenover IT stralen we met een glimlach uit binnen je bedrijf. 

WIL JE OOK VEILIGER EN FLEXIBELER WERKEN DANKZIJ EEN CLOUDOPLOSSING OP MAAT?

Op de Dag van de Veiligheid & Gezondheid op het Werk denken wij niet enkel aan beschermende kledij of een EHBO-opfrissing. Denk jij ook eens aan de digitale veiligheid van je zaak? Een aantal tips.

Belangrijke Beveiligingspatch Vereist voor Fortigate-firewalls - CVE-2023-27997

Als toonaangevende ICT Managed Service Provider (MSP) zijn we altijd gericht op het waarborgen van de hoogste beveiligingsnormen voor onze klanten. In dit blogartikel willen we jullie graag op de hoogte brengen van een essentiële beveiligingspatch die vereist is voor Fortigate-firewalls. Deze patch is van groot belang om de veiligheid van jullie netwerkinfrastructuur te waarborgen.

lees meer

Microsoft 365 - Copilot

In een tijdperk waar technologische vooruitgang de kern vormt van bedrijfsgroei, staat er een nieuwe speler te trappelen om zijn intrede te maken: Microsoft 365 Copilot.

Iedereen heeft het erover, iedereen wil het, wat is het nu precies?

 

lees meer