Service

Odoo

terug naar overzicht

Sofatech is officieel Odoo Partner. Deze bedrijfssoftware gaat verder dan de meeste traditionele ERP-systemen. Odoo verzekert namelijk een naadloze integratie tussen alle verschillende applicaties. Zo koppel je de data van jouw webshop of website perfect met je inkopen, voorraad en financiën, maar ook met je marketingtools. Alle bedrijfsprocessen feilloos met elkaar geïntegreerd.

 

Waarom Odoo?

Bij Sofatech geloven we dat bedrijfssoftware in de meest uiteenlopende wensen en behoeftes moet voorzien, zonder ingewikkeld te zijn. Het is de missie van Odoo om software te bieden die van alle markten thuis is en elk bedrijf, in elke sector een oplossing biedt.

De business software van Odoo is intuïtief, biedt eindeloos veel opties, is strak geïntegreerd, moeiteloos te upgraden én gebruiksvriendelijk voor bedrijf én gebruiker. Daarom is Sofatech Odoo Partner

Meer over Odoo: 

Naadloze integratie tussen apps

Odoo biedt tientallen apps en is te koppelen met nog eens duizenden andere apps. Dit zorgt ervoor dat informatie van verschillende afdelingen binnen jouw bedrijf met elkaar synchroniseert. Zo integreert je website bijvoorbeeld naadloos met de boekhoud app, de voorraad app, en de marketingoplossing van Odoo.

Op deze manier wordt het veel handiger om bedrijfsprocessen te structureren en te optimaliseren. Heb je naast de standaardmodules nog nood aan een andere app of koppeling? Dan denken wij, als officieel Odoo partner, graag met jou mee.

Veilige & stabiele open-source software

Veiligheid en stabiliteit zijn twee van de grootste pijlers bij Odoo. Dankzij het open-source gebeuren en de enorme online Odoo community worden de kleinste issues snel opgespoord en opgelost. 

Als Odoo partner, hebben we een resem echte experten in huis. Zij houden elke technologische ontwikkeling in de gaten, waardoor de veiligheid te allen tijde gegarandeerd blijft.

Wat is de rol van Sofatech, als Odoo Partner, in dit verhaal? 

  • Wij implementeren Odoo bij jou op kantoor. We zorgen ervoor dat alles juist geïnstalleerd wordt, gekoppeld raakt met externe tools en houden hierbij altijd rekening met jouw werkmethodes.
  • We analyseren jouw manier van werken en denken mee na over hoe jullie Odoo het efficiëntst inzetten binnen jullie organisatie. Het is de bedoeling dat Odoo voor jou werkt, niet andersom.
  • Wij geven aangepaste opleidingen, zodat jij het maximale uit jouw nieuwe ERP-systeem haalt. 
  • Onze helpdesk staat altijd paraat voor acute problemen of vragen.
 

Meer informatie over Odoo?

Wil je meer weten over Odoo? Benieuwd hoe dit ERP systeem jouw werk vereenvoudigt? 

Klanten getuigen

IRINA - Labophar (finance & operations manager)

Dankzij Exact Online werken we efficiënter. Door de cloudoplossing kunnen we al onze data (operationeel en financieel) snel raadplegen en structureren op de manier die wij willen....

lees meer

THIBAUT DELEERSNYDER - EHS (IT manager)

Wij zijn al jaren klant bij Sofatech en zijn zeer tevreden over de snelle-, efficiënte IT-dienstverlening. Sofatech heeft een jong-, down-to-earth- en toekomstgericht team dat ...

lees meer

BART CNUDDE - GMP (zaakvoerder)

“In 2008 heb ik GMP overgenomen. Ik ben voluit voor de groei van ons bedrijf gegaan en naarmate onze groei hebben we in 2012 beslist om, na 25 jaar samenwerking met onze ...

lees meer

DAVID STROBBE - Drukkerij Strobbe (zaakvoerder)

“Onze samenwerking met Sofatech is ongeveer een jaar geleden van start gegaan. Strobbe was dan net bezig met het voorbereiden van haar verhuisplannen voor 2017 en we hadden een I...

lees meer

ANN TRAEN - Vizi (boekhouding)

“Wij doen beroep op het softwarepakket Sage BOB50 via Sofatech, ook de hardware werd voor 2 van onze locaties verzorgd door Sofatech. Bij Sofatech zijn ze steeds proactie...

lees meer

Klantentevredenheid en je glimlach, dat telt

ICT mag geen zorg zijn binnen je bedrijf. Integendeel, het moet de drijvende kracht achter groei zijn en je werknemers het gevoel geven dat ze alle middelen ter beschikking hebben om efficiënt en doelgericht te werken. Die positieve attitude tegenover IT stralen we met een glimlach uit binnen je bedrijf.