Service

Exact voor de immosector

terug naar overzicht

Ben je actief binnen de immobiliën en op zoek naar bedrijfssoftware die jouw werk vereenvoudigt? Exact Online zorgt ervoor dat jouw boekhouding een fluitje van een cent wordt én laat je toe te koppelen met sectorspecifieke tools 

Exact Online voor Immosector

Bedrijfssoftware op maat van immokantoren, in de cloud

Exact Online is een Nederlands ERP pakket dat verschillende modules aanbiedt om kmo's sneller en efficiënter te doen werken op vlak van boekhouding, administratie en logistiek. Het digitaliseert alle bedrijfsinformatie en brengt ze bij de juiste persoon op het juiste moment.

 

Misschien wel het grootste voordeel van Exact Online, zit al in de naam verscholen: alles bevindt zich online, in de cloud. Dat betekent dat je altijd en overal jouw data kunt bekijken en bewerken én dat alles altijd up-to-date is. Dit maakt samenwerken met collega’s, ook wanneer die niet fysiek op kantoor zijn, of wanneer ze in een andere vestiging werken kinderspel. Tot slot betekent het dat jouw data beveiligd is tegen computercrashes en cyberaanvallen. Meer weten over de voordelen van cloudsoftware? Dan kan je terecht op onze blog

Koppel jouw administratie aan jouw immobiliënsoftware

Verschillende sectoren kennen specifieke tools. De immosector is zo’n wereld met zeer sectorspecifieke softwarepakketten. Denk aan pakketten als Skarabee, Whise, Fortissimo of Zabun.

Wanneer je dit soort tools koppelt met Exact, levert het verschillende voordelen op, zoals:

 • Je kan eenvoudig contracten beheren, zoals verhuurovereenkomsten.
 • Het beheren van een uitgebreid aanbod op je website wordt kinderspel.
 • Je legt de koppeling met sectorwebsites zoals Immoweb of Zimmo.
 • Boekhouding en facturatie worden volledig digitaal, zijn te automatiseren en synchroniseren met jouw CRM software.
 • Koppelen met jouw banking app maakt betalingen uitvoeren en bekijken eenvoudiger dan ooit.
 • Je kan jouw planning en projecten eenvoudig overzien. Zo plan je plaatsbeschrijvingen en huisbezoeken makkelijker en overzichtelijker in.
 • Werk je met een externe boekhouder? Die samenwerking gebeurt volledig in Exact. Gedaan met het manueel aanleveren van documenten.

Kortom: Exact zorgt ervoor dat je alle bedrijfsinformatie digitaliseert, samenbrengt en overzichtelijk maakt. Zo werk je efficiënter en sneller. Daardoor kun jij jouw focussen op waar ’t om draait: jouw aanbod uitbreiden, relaties onderhouden en kopers en verkopers met elkaar in contact brengen.

 

Dankzij Exact Online focust een makelaar op waar het écht om draait.

Niemand wordt makelaar omdat hij/zij de helft van de tijd administratief werk moet leveren. Exact zorgt er dan ook voor dat je hier sneller komaf mee maakt, door processen te vereenvoudigen en automatiseren.

Dankzij Exact kan je:

 • Eenvoudig samenwerken met een externe boekhouder.
 • Altijd en overal aan jouw administratie: thuis, onderweg en op kantoor.
 • Makkelijk analyses uitvoeren op jouw boekhouding en administratie.
 • Jouw aanbod snel beheren en mooi structureren.
 • Contracten opmaken en verwerken.
 • Planning en projecten sneller overzien.
 • Koppelingen leggen met sectorspecifieke software, zoals Skarabee of Zabun.
 • Altijd rekenen op een up-to-date overzicht van je klanteninformatie.

Wat doet Sofatech in dit verhaal? 

Exact Online is een zeer behulpzame tool voor immo makelaars, maar hoe kan Sofatech jou hierbij helpen? Op meerdere vlakken: 

 • Wij implementeren de tool bij jou op kantoor. We zorgen ervoor dat alles juist geïnstalleerd wordt, gekoppeld raakt met externe tools en houden hierbij altijd rekening met jouw werkmethodes.
 • We analyseren jouw manier van werken en gaan meedenken over hoe jullie Exact het efficiëntst kunnen inzetten binnen jullie kantoor. Het is de bedoeling dat Exact voor jou werkt, niet andersom.
 • Wij geven aangepaste opleidingen, zodat jij het maximale uit jouw tool kan halen. 
 • Onze helpdesk staat altijd paraat voor accute problemen of vragen. 24/7.
 • Wij kennen de Vlaamse kmowereld als onze broekzak. Wij weten wat er leeft en speelt binnen de immosector en bieden een antwoord op jullie verzucthingen.

Van deze voordelen zal je niet kunnen genieten wanneer je rechtstreeks bij Exact aanklopt.  

 

Heb je vragen? Wil je meer informatie over hoe jouw immokantoor Exact kan implementeren?

Je bereikt ons eenvoudig via onderstaand formulier. We komen snel bij jou terug. Bel je ons liever op? Natuurlijk: 051 699 121.

Klanten getuigen

IRINA - Labophar (finance & operations manager)

Dankzij Exact Online werken we efficiënter. Door de cloudoplossing kunnen we al onze data (operationeel en financieel) snel raadplegen en structureren op de manier die wij willen....

lees meer

THIBAUT DELEERSNYDER - EHS (IT manager)

Wij zijn al jaren klant bij Sofatech en zijn zeer tevreden over de snelle-, efficiënte IT-dienstverlening. Sofatech heeft een jong-, down-to-earth- en toekomstgericht team dat ...

lees meer

BART CNUDDE - GMP (zaakvoerder)

“In 2008 heb ik GMP overgenomen. Ik ben voluit voor de groei van ons bedrijf gegaan en naarmate onze groei hebben we in 2012 beslist om, na 25 jaar samenwerking met onze ...

lees meer

DAVID STROBBE - Drukkerij Strobbe (zaakvoerder)

“Onze samenwerking met Sofatech is ongeveer een jaar geleden van start gegaan. Strobbe was dan net bezig met het voorbereiden van haar verhuisplannen voor 2017 en we hadden een I...

lees meer

ANN TRAEN - Vizi (boekhouding)

“Wij doen beroep op het softwarepakket Sage BOB50 via Sofatech, ook de hardware werd voor 2 van onze locaties verzorgd door Sofatech. Bij Sofatech zijn ze steeds proactie...

lees meer

Klantentevredenheid en je glimlach, dat telt

ICT mag geen zorg zijn binnen je bedrijf. Integendeel, het moet de drijvende kracht achter groei zijn en je werknemers het gevoel geven dat ze alle middelen ter beschikking hebben om efficiënt en doelgericht te werken. Die positieve attitude tegenover IT stralen we met een glimlach uit binnen je bedrijf.