Opleidingen

Leer bij!

Het is onze passie om alle mogelijke oplossingen zorgvuldig te implementeren in je onderneming, maar we delen even graag onze kennis en vaardigheden. Zo kunnen werknemers het maximum uit de ICT-investeringen en toepassingen halen en renderen ze maximaal. Ons team van experten staat te popelen om jou en je collega’s wegwijs te maken in de wereld van ICT.

Opleidingen op maat van jouw bedrijf

Wat is kennis waard als je ze niet kan delen? Ons team van experten staat altijd klaar om hun knowhow over te brengen, met de glimlach. Jou en je collega's wegwijs maken in de wereld van ICT, daar gaan we voor. Zoek je een opleiding op maat van jouw team? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We luisteren graag naar jouw verwachtingen.

Microsoft 365

Bereik meer met de innovatieve Office-apps van Microsoft. De standaard apps die aanwezig zijn in elke Office suite -Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook- worden aangevuld met een aantal services en bedrijfsspecifieke applicaties zoals Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business, Microsoft Teams.

Cybersecurity awareness

Ben je er steevast van overtuigd dat je IT-beveiligingsinstallatie onder controle is? Firewalls zijn aanwezig, endpointbeveiligingssystemen zijn geactiveerd, je WiFi-infrastructuur is correct beveiligd en applicaties zijn geüpdatet met de nieuwste patches. Weet echter dat de je medewerkers een belangrijke schakel zijn in de beveiligingsstrategie. Met onze Cybersecurity Awareness training worden medewerkers geïnformeerd en hun bewustzijn systematisch getest. Dit is cruciaal om elk veiligheidsrisico (hacking, gegevensdiefstal, crypto lockers…) te voorkomen.

Sage BOB

Sage BOB is één van de meest gebruikte boekhoudprogramma’s in België en Luxemburg. Sofatech biedt een ruime waaier van praktische opleidingen aan, gebaseerd op de verschillende modules van Sage BOB. Naast de standaard opleidingen kan je ook voor opleidingen op maat bij ons terecht.

Exact Online

Exact Online is cloud business software die zowel boekhoudkundige functies als CRM verenigt. Deze ERP-software geeft kmo's en accountants op elk moment overzicht en inzicht in de stand van zaken binnen de onderneming. Naast de standaard opleidingen kan je ook voor opleidingen op maat bij ons terecht.

Odoo

Odoo is een open source ERP-systeem voor al je bedrijfsprocessen. Sofatech biedt een ruime waaier van praktische opleidingen aan, gebaseerd op de verschillende applicaties van Odoo. Naast de standaard opleidingen kan je ook voor opleidingen op maat bij ons terecht.

WIL JE OOK VEILIGER EN FLEXIBELER WERKEN DANKZIJ EEN CLOUDOPLOSSING OP MAAT?

Op de Dag van de Veiligheid & Gezondheid op het Werk denken wij niet enkel aan beschermende kledij of een EHBO-opfrissing. Denk jij ook eens aan de digitale veiligheid van je zaak? Een aantal tips.

Klanten getuigen

IRINA - Labophar (finance & operations manager)

Dankzij Exact Online werken we efficiënter. Door de cloudoplossing kunnen we al onze data (operationeel en financieel) snel raadplegen en structureren op de manier die wij willen....

lees meer

THIBAUT DELEERSNYDER - EHS (IT manager)

Wij zijn al jaren klant bij Sofatech en zijn zeer tevreden over de snelle-, efficiënte IT-dienstverlening. Sofatech heeft een jong-, down-to-earth- en toekomstgericht team dat ...

lees meer

BART CNUDDE - GMP (zaakvoerder)

“In 2008 heb ik GMP overgenomen. Ik ben voluit voor de groei van ons bedrijf gegaan en naarmate onze groei hebben we in 2012 beslist om, na 25 jaar samenwerking met onze ...

lees meer

DAVID STROBBE - Drukkerij Strobbe (zaakvoerder)

“Onze samenwerking met Sofatech is ongeveer een jaar geleden van start gegaan. Strobbe was dan net bezig met het voorbereiden van haar verhuisplannen voor 2017 en we hadden een I...

lees meer

ANN TRAEN - Vizi (boekhouding)

“Wij doen beroep op het softwarepakket Sage BOB50 via Sofatech, ook de hardware werd voor 2 van onze locaties verzorgd door Sofatech. Bij Sofatech zijn ze steeds proactie...

lees meer

Klantentevredenheid en je glimlach, dat telt

ICT mag geen zorg zijn binnen je bedrijf. Integendeel, het moet de drijvende kracht achter groei zijn en je werknemers het gevoel geven dat ze alle middelen ter beschikking hebben om efficiënt en doelgericht te werken. Die positieve attitude tegenover IT stralen we met een glimlach uit binnen je bedrijf.