Microsoft 365 - Copilot

In een tijdperk waar technologische vooruitgang de kern vormt van bedrijfsgroei, staat er een nieuwe speler te trappelen om zijn intrede te maken: Microsoft 365 Copilot.

Iedereen heeft het erover, iedereen wil het, wat is het nu precies?

In essentie is het een geavanceerde assistent die naadloos integreert met de vertrouwde Microsoft 365-applicaties, ontworpen om je te helpen met dagelijkse taken zoals het beheren van mails, documenten en vergaderingen (lees: daily life).

Het creeërt een slimmere en efficiëntere werkplek, wij zijn fan! Lees even mee waarom.

1. Simpele uitleg

Copilot is eigenlijk een virtuele collega die je helpt bij je dagelijkse dagen. Een collega met AI. Het biedt slimme suggesties, helpt bij het organiseren van je werk, maakt het eenvoudiger om samen te werken met je team en dit allemaal binnen de vertrouwde werkomgeving van Microsoft 365.

2. Eerste stappen in de AI wereld

De overstap naar AI-gestuurde tools kan uitdagend zijn. Uiteraard zijn wij er om jullie te adviseren & te trainen om zo de overgang soepel te laten verlopen. Copilot zal snel een meerwaarde betekenen voor je bedrijf.

3. Naadloze integratie

Met Copilot wordt de Microsoft 365-suite nog krachtiger. Of je nu een document opstelt in Word, gegevens analyseert in Excel of je inbox beheert in Outlook, Copilot is er om je te helpen.

4. Wat met veiligheid en Privacy?

In het digitale tijdperk zijn gegevensbeveiliging en privacy cruciaal. Met Copilot en onze expertise kan je er zeker van zijn dat de beveiliging van je gegevens gewaarborgd blijft terwijl je de nieuwe mogelijkheden van AI ontdekt.

5. Klaar voor de toekomst?

De lancering van Microsoft 365 Copilot is een uitgelezen kans om de efficiëntie en productiviteit van je organisatie naar een hoger niveau te tillen. Bij elke stap staan wij klaar om jullie daarin te begeleiden.

6. Conclusie

De introductie van Microsoft 365 Copilot markeert het begin van een nieuw tijdperk, zoveel is zeker! We kunnen alleen maar aanraden om deze innovatieve tool zoveel mogelijk te verkennen en te benutten en de voordelen op die manier te ontdekken!

Graag advies nodig over hoe je jouw bedrijf kan transformeren en voorbereiden op een efficiëntere toekomst? 

We staan jullie graag bij! Neem even contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Klanten getuigen

IRINA - Labophar (finance & operations manager)

Dankzij Exact Online werken we efficiënter. Door de cloudoplossing kunnen we al onze data (operationeel en financieel) snel raadplegen en structureren op de manier die wij willen....

lees meer

THIBAUT DELEERSNYDER - EHS (IT manager)

Wij zijn al jaren klant bij Sofatech en zijn zeer tevreden over de snelle-, efficiënte IT-dienstverlening. Sofatech heeft een jong-, down-to-earth- en toekomstgericht team dat ...

lees meer

BART CNUDDE - GMP (zaakvoerder)

“In 2008 heb ik GMP overgenomen. Ik ben voluit voor de groei van ons bedrijf gegaan en naarmate onze groei hebben we in 2012 beslist om, na 25 jaar samenwerking met onze ...

lees meer

DAVID STROBBE - Drukkerij Strobbe (zaakvoerder)

“Onze samenwerking met Sofatech is ongeveer een jaar geleden van start gegaan. Strobbe was dan net bezig met het voorbereiden van haar verhuisplannen voor 2017 en we hadden een I...

lees meer

ANN TRAEN - Vizi (boekhouding)

“Wij doen beroep op het softwarepakket Sage BOB50 via Sofatech, ook de hardware werd voor 2 van onze locaties verzorgd door Sofatech. Bij Sofatech zijn ze steeds proactie...

lees meer

Klantentevredenheid en je glimlach, dat telt

ICT mag geen zorg zijn binnen je bedrijf. Integendeel, het moet de drijvende kracht achter groei zijn en je werknemers het gevoel geven dat ze alle middelen ter beschikking hebben om efficiënt en doelgericht te werken. Die positieve attitude tegenover IT stralen we met een glimlach uit binnen je bedrijf.