Zoek je een Microsoft 365 partner?

Microsoft 365 business partner

Een van de belangrijkste cloudoplossingen en een van de specialisaties van Sofatech is Microsoft Office 365. Dankzij Office 365 hebben je werknemers vrijwel overal toegang tot Office met Word, PowerPoint, Outlook en Excel. Verder kun je Office 365 inzetten voor e-mailbeheer, HD-videovergaderingen en nog veel meer. 

Wij zorgen ervoor dat Microsoft 365 feilloos in jouw organisatie werkt. Of je nu enkel werkt met de Office suite -Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook- of ook met services en bedrijfsspecifieke applicaties zoals Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business, Microsoft Teams.

Online backupservice

Met onze online backupservice zorgen we voor een volledige, vertrouwelijke kopie van je kostbare data. Die gegevens zijn altijd up-to-date. De backup vindt online plaats, in de cloud, volledig gescheiden van je kantooromgeving. Stel dat er zich een ongeval (bijvoorbeeld een brand), voordoet, dan kun je vlug en eenvoudig terugkeren naar verschillende herstelpunten uit het verleden. Deze oplossing vraagt geen extra investeringen in hardware.

 

Gebruikersopleidingen

Sofatech voorziet ook - geheel optioneel - gebruikersopleidingen zodat je team efficiënt leert werken met Microsoft 365. 

 

Zoek je een partner die jou helpt met Microsoft 365? Contacteer Sofatech geheel vrijblijvend