Microsoft 365 beveiliging

Microsoft 365 business partner

Een van de belangrijkste cloudoplossingen en een van de specialisaties van Sofatech is Microsoft Office 365. Dankzij Office 365 hebben je werknemers vrijwel overal toegang tot Office met Word, PowerPoint, Outlook en Excel. Verder kun je Office 365 inzetten voor e-mailbeheer, HD-videovergaderingen en nog veel meer. 

Wij zorgen ervoor dat Microsoft 365 feilloos in jouw organisatie werkt. En dat jouw kostbare data altijd veilig is. Of je nu enkel werkt met de Office suite -Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook- of ook met services en bedrijfsspecifieke applicaties zoals Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business, Microsoft Teams.

Online backupservice

Met onze online backupservice zorgen we voor een volledige, vertrouwelijke kopie van je kostbare data. Die gegevens zijn altijd up-to-date. De backup vindt online plaats, in de cloud, volledig gescheiden van je kantooromgeving. Stel dat er zich een ongeval (bijvoorbeeld een brand), voordoet, dan kun je vlug en eenvoudig terugkeren naar verschillende herstelpunten uit het verleden. Deze oplossing vraagt geen extra investeringen in hardware.

 

Databeveiliging

Er zijn diverse maatregelen om jouw kostbare data te beveiligen.  Denk bijvoorbeeld aan firewalls en antiviruspakketten. De ultieme beveiliging zit hem echter in totaaloplossingen die op een geavanceerdere manier verschillende van die aspecten samenbrengen. Denk bijvoorbeeld aan het Fortinet Security Fabric.

Weet bovendien dat veel ook begint bij het gedrag en gewoontes van jouw team. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van sterke wachtwoorden.  Maar je kunt ook op andere manieren het bewustzijn verhogen. Laat bijvoorbeeld je team onze phishing awareness training volgen. Tijdens deze training leren ze actief phishing aanvallen herkennen en hier veilig mee om te gaan en weten wat ze moeten doen als het onverhoopt toch fout loopt.

 

Gebruikersopleidingen

Sofatech voorziet ook - geheel optioneel - gebruikersopleidingen zodat je team efficiënt leert werken met Microsoft 365. 

 

Zoek je een partner die jou helpt met Microsoft 365? Contacteer Sofatech geheel vrijblijvend