Het juiste digitale boekhoudpakket kiezen

Goed dat je doorklikte en kiest voor meer efficiëntie 

Er zijn verschillende boekhoudsoftwarepakketten te vinden in de markt. Elk heeft zijn eigen functies, voordelen en prijskaartje. Stuk voor stuk zorgen ze ervoor dat je dubbel werk bespaart en daardoor sneller, efficiënter en dus goedkoper werkt

Door dit grote aanbod is 't niet altijd makkelijk om de juiste tool te kiezen voor jouw bedrijf. Sofatech bouwde de afgelopen tien jaar bijzonder veel ervaring op met de boekhoudoplossingen van grote spelers als Sage (Sage BOB, Sage 100) of Exact. Wij helpen jou graag met het maken van de juiste keuze. 

Zin in een vrijblijvend gesprek?

Zij gingen jou voor en kozen voor een nieuwe boekhoudpakket via Sofatech:

Ann Traen, boekhoudster bij Vizi

Wij doen een beroep op Sofatech voor Sage BOB 50, net als de hardware voor twee van onze locaties. Het leuke aan onze samenwerking met Sofatech is dat ze steeds proactief zijn in het meedenken en voorstellen van specifieke oplossingen voor onze sector en dit zowel op vlak van werkoptimalisering, als op gebied van softwarebeveiliging. We worden altijd goed op de hoogte gehouden van nieuwe mogelijkheden.

David Strobbe, zaakvoerder Drukkerij Strobbe

In 2017 bereidde onze drukkerij haar verhuis naar een nieuw pand voor. We zochten een nieuwe IT partner om ons op vlak van hard- en software te ontzorgen tijdens dit proces. Via één van onze partners kwamen we in contact met hun IT partner: Sofatech. Sindsdien werken we heel close samen. Zij brachten ons in contact met Exact Online. Het was Steven die ons dit pakket aanraadde, omdat dit platform te koppelen was met ons kassasysteem. Iets waar we zelf niet bij stilgestaan hadden. Sofatech heeft dit vervolgens helemaal op maat ontwikkeld voor ons en biedt dat ondertussen ook aan andere klanten aan. Dit groeide uit tot een héél close partnership, met Steven én met Sofatech. We zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking.