Remote Support

POWER BI

Volgt u de performantie van uw onderneming op de voet?

Volgt u de performantie van uw onderneming op de voet? 

 

Sofatech biedt met Power BI van Microsoft een tool aan die toelaat om uw waardevolle bedrijfsinformatie om te zetten in dynamische rapporten waarbij visualisatie en interactiviteit centraal staan. Het gebruik van BI (Business Intelligence tools) binnen uw bedrijfsomgeving zorgt ervoor dat cijfers uit verschillende bronnen samenkomen in één centrale omgeving. Dit kan door enerzijds verschillende toepassingen met elkaar te koppelen in Power BI. Anderzijds bestaat eveneens de mogelijkheid om binnen Power BI een duidelijk inzicht te krijgen over zowel uw boekhouding als uw commercieel beheer.

Hierdoor kan de performantie van uw onderneming op de voet opgevolgd worden en kunt u kort op de bal spelen waar nodig. Wenst u de verkoop van bepaalde artikelen te stimuleren? Wenst u een inzicht in de rotatiesnelheid van uw producten? Wenst u uw vertegenwoordigers korter op te volgen en te stimuleren? Wenst u een trend op te merken in uw bedrijfskosten? Het kan allemaal met Power BI.

Bovendien zorgt de cloud omgeving van Microsoft ervoor dat uw gegevens 24/7 op al uw apparaten geraadpleegd kunnen worden. Beschikt u over een computer of mobiel apparaat en connectiviteit (wifi, 4G), dan kunt u via het web of via de gratis applicatie (Windows, iOS en Android) deze gegevens opvragen.

Sofatech