Remote Support

Sage Cloud Demat:
Het online platform dat de interactie tussen accountant en kmo-klant herdefinieert

Met het online platform Sage Cloud Demat digitaliseert en archiveert u als accountant de volledige instroom van boekhoudkundige documenten. Dat maakt het samenwerken tussen accountant en klant heel wat eenvoudiger. Dankzij deze nieuwe toepassing kunnen ondernemers en bedrijfsleiders overal en altijd hun boekhoudkundige stukken uploaden, verzenden en raadplegen. Bovendien hebben ze in realtime zicht op de cijfers. Zo wint niet alleen de kmo aan tijd, maar ook u als accountant, aangezien een groot deel van uw repetitieve en administratieve taken geautomatiseerd worden en u daardoor meer mogelijkheden krijgt om uw klanten bij te staan met advies. Daarnaast kunt u facturen meteen als boekingsvoorstel klaarzetten in de Sage BOB boekhoudsoftware. Op die manier willen we dat u met Sage BOB kunt blijven inspelen op de steeds veranderende eisen van uw klant.

 

 

 

  • Met Sage Cloud Demat kunt u in realtime de boekhouding en financiën alsook de rapportering en de publicatie van financiële resultaten en verslagen opvolgen. Zo weet u altijd perfect hoe uw bedrijf ervoor staat.
  • U hoeft niet langer fysiek af te spreken met uw boekhouder enkel en alleen om hem of haar een stapel boekhoudkundige documenten af te geven. Met Sage Cloud Demat kunt u zelf stukken uploaden, verzenden en raadplegen waar en wanneer u dat zelf wenst.
  • Wilt u niet langer moeten zoeken in een hele stapel mappen naar een bepaalde factuur? Met Cloud Demat bouwt u aan een digitaal archief en vindt u meteen de juiste documenten terug.